Musthave! jeans jacket Terug naar website
watisin_new_york
Bekijk achtergrond
Watisin.nl - Gespot op straat
Amsterdam- Na een peeling is je huid schoon en glad. Dit is een voorwaarde voor een egaal bruine tint. Beautyliefhebber Daphne heeft een eigen blog en zij laat zien hoe makkelijk je zelf een peeling kunt maken.
Daphne: ”Jullie weten misschien wel dat ik vaak zelf scrubs en dergelijke maak en vandaag heb ik een peeling voor jullie klaar staan. Ik experimenteer vaak met verschillende ingrediënten en dit bleek een goede combi voor een zacht huidje. Voor deze peeling heb je alleen maar wat honing, een beetje yoghurt en suiker nodig. Een kind kan de was doen. Easy, maar wel doeltreffend. Het recept lees je hieronder.”

Werkwijze
Doe een scheutje yoghurt, twee schepjes suiker en een eetlepel honing bij elkaar in een bakje. Meng dit tot één geheel en masseer het goedje op je gezicht. Daarna kun je het afspoelen met lauw water. Dat is toch super makkelijk? En ook nog eens goedkoop en het werkt ook nog eens prima. Ik heb na dit ritueel altijd een super zacht huidje. De yoghurt maakt je huid lekker fris, de honing werkt verzachtend en de suiker verwijdert dode huidcellen. Een perfecte combi als je het mij vraagt.

Tekst & beeld: Daphne
www.mevrouwtuttebel.nl

Reageer op Beauty: zelfgemaakte peeling